• Binnen 1-3 werkdagen verzonden
  • Gratis verzenden binnen NL & Belgie vanaf €150
  • Niet goed? Geld terug

Retour & Ruilen

Als ik het bestelde artikel wil retourneren kan dat dan, en ontvang ik mijn geld dan terug?
Als een item, om wat voor reden dan ook, niet aan je verwachtingen voldoet mag het altijd geretourneerd worden. Ook als het een Sale item is. Na ontvangst van je retour, ontvang je het aankoopbedrag retour op je rekening. Stuur je de gehele bestelling retour verrekenen we de verzendkosten (à 3.95 of 6.95).
Onze retourtermijn is 14 dagen om online retour te melden via de mail. Ons retouradres is:
puur style
Achterdijk 10
4247 TK Kedichem

Voor een uitgebreide beschrijving van de voorwaarden waar deze retourzending aan moet voldoen verwijzen wij je naar de retourprocedure in de algemene voorwaarden.

Als ik het bestelde artikel wil ruilen kan dat?
Als het artikel niet voldoet maar je hebt een ander artikel gezien waarmee je het wil ruilen kan dat. Bijvoorbeeld het artikel in een andere maat, of een andere kleur, of gewoon heel iets anders. Je kunt het artikel dat niet voldoet retour melden via de mail. Je nieuwe bestelling wordt gratis door ons verzonden. Verzending gebeurt de dag dat we het retourpakketje van je ontvangen hebben.

De volgende zaken zijn van belang bij RETOUNEREN & RUILEN:

1. Het te retourneren/ruilen artikel moet nog voorzien zijn van originele labels en indien van toepassing in originele verpakking worden geretourneerd;
2. Retourgestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien:
a. Artikelen gedragen en/of gewassen zijn;
b. Artikelen beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt de schade/een gebrek te herstellen;
c. Je de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructie niet hebt opgevolgd

Condities retourneren:
1. Retour te zenden artikelen moeten binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling worden gemeld. Stuur hiervoor een e-mailbericht naar info@puurstyle.nl;
2. De retourzending moet het factuur nr. of kopie factuur bevatten waarop is aangegeven welke producten retour komen (zodat wij weten van wie de retourzending afkomstig is).

Frankeren retourzending:
De kosten voor het retour zenden van artikelen naar Puur style komen geheel voor eigen rekening tenzij gezien de aard van je klacht, anders is overeengekomen. Je dient retourzendingen ten allen tijde voldoende te frankeren, anders worden ze niet door ons in ontvangst genomen en niet gecrediteerd/gestorneerd. Het risico voor retour zenden ligt bij degene die de zending retourneert.

Verwerking en terugbetaling van je retourzending
De retourzending zal na aanmelding en na ontvangst van de zending per e-mail bevestigd worden. Het bedrag van de retour gezonden artikelen zal door ons gecrediteerd / gestorneerd worden naar je bankrekeningnummer.
Als je het artikel wilt ruilen, neemt Puur style de kosten voor het toesturen van je nieuwe bestelling voor haar rekening.

HERROEPINGSRECHT. U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@puurstyle.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 31 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.