BN'ers IN PUURSTYLE

QUINTY TRUSTFULL

Quinty Trustfull: presenteert het Tv-programma Koffietijd en ze is ambassadrice bij Pink Ribbon en de Nationale Postcode Loterij. Quinty is wel echt onze liefste ambassadrice & vriendin, Hier zijn wij heel trots op. Vaak Post ze een foto op Twitter, Instagram en/of Facebook waar ze kleding van Puur Style aan heeft. Hier achter de schermen bij RTL boulevard.

FATIMA MOREIRA DE MELO

Fatima Moreira de Melo is een Nederlands (oud) Olympisch hockeyspeelster en won daarmee een gouden medaille. Tegenwoordig is ze professioneel pokeraar en speelt ze voor Team PokerStars Sportstars. In 2012 was ze de winnares van de realitysoap Expeditie Robinson. Op de foto schittert ze in een tanktop van Puur Style in Las Vegas voor 1 van haar Poker wedstrijden - Citaat: Thx @puur_style voor t chille hempie!

QUINTY TRUSTFULL

Quinty Trustfull: presenteert het Tv-programma Koffietijd op RTL4. Op de foto is ze te zien in een tshirt van Puur Style. Citaat: WORKOUT @puur_style Je shirtje is Multifunctioneel :)

shop the outfit

CHANTAL JANZEN

Chantal Janzen is actrice, musicalster en presentatrice van diverse Tv-programma's. Op deze foto zijn we samen te zien, wat hebben we gegierd van t lachen. ''De lekkerste,'' zegt ze met een knipoog in de robijn reclame maar dat is ze ook ! We Love You.

shop the outfit

RENEE VERVOORN

Met Trots stel ik aan je voor Renee Vervoorn een super lieve vrouw & moeder wellicht ken je haar als VJ van TMF. Citaat: Throwing it back to last Sunday when I was literally catching the last strays of sunshine in this pure & timeless all neutral outfit by one MY FAVORITE ONLINE BOUTIQUE STORES, @puur_style

shop the outfit

QUINTY TRUSTFULL

Quinty Trustfull: presenteert het Tv-programma Koffietijd en ze is ambassadrice bij Pink Ribbon en de Nationale Postcode Loterij. Hier op Instagram met een Tuniek van Stella Nova. Citaat: Bday family diner for my dear brother in law. My Top by @puur_style I Love shopping there.

shop the outfit

ELLEMIEKE VERMOLEN

Ellemieke is actrice en presentatrice en getrouwd met topkok Sergio Herman. Ellemieke is hier op Ibiza met haar gezin en draagt een tshirt van Puur Style. De foto is gemaakt door styliste Monique Mathijssen, de vaste styliste van: Katja Schuurman, Renate Verbaan, Daphne Deckers en Briget Maasland.

SHOP NU

LIEKE VAN LEXMOND

Lieke is model, actrice, presentatrice, en zangeres. Hier draagt ze een leren jurk van Stella Nova en een lang dik cashmere vest van American Vintage beide gekocht bij Puurstyle.nl

JET VAN NIEUWKERK

Jet van Niewkerk Rocks in PuurStyle. Ze draagt onze Rowan. Een leren rok van het merk RubyTuesday. Jet van Nieuwkerk is de dochter van Matthijs van Nieuwkerk (dwdd) en schreef 'n super leuk lifestyle kookboek: Het boek van Jet en schrijft oa columns voor het Parool en Amayzine.com

SHOP NU