• Binnen 1-3 werkdagen verzonden
  • Gratis verzenden binnen NL & Belgie vanaf €150
  • Niet goed? Geld terug

Betalen

Als ik niet kan betalen, met de bestaande betaalmogelijkheden kan ik dan toch iets bestellen?
Dat is mogelijk via vooruitbetaling - overboeking, dan worden je favoriete items toch voor je gereserveerd. Of Stuur een email naar info@puurstyle.nl. Wij voeren de bestelling voor je in, en je krijgt via email een bevestiging met je bestelling en alle betaalgegevens. Zodra je betaling is ontvangen versturen wij je bestelling.

Kan ik alleen online kopen, of kan ik ook in jullie winkel komen?
We verkopen alleen online. We hebben geen winkel, maar een magazijn waar alle items op voorraad zijn.

Is het veilig om bij puur style, online te betalen?
Voor het betalen van de bestelling maken wij gebruik van de internetkassa van Sisow. Sisow is één van de grootste Europese dienstverleners voor het verwerken van online betalingen. Wanneer het moment aanbreekt om de betalingsgegevens in te voeren, word je automatisch naar onze betaalpagina op de site van Sisow geleid. De uitwisseling van gevoelige informatie, gebeurt via een beveiligde verbinding tussen jouw PC en de site van Sisow; puur style is er niet bij betrokken. Dit mechanisme garandeert de vertrouwelijkheid van de informatie tegenover puur style

Kan ik ook met IDEAL betalen als ik bijv. een Postbank of ABN-AMRO rekening heb?
Voor het betalen van de bestelling maken wij gebruik van de internetkassa van Sisow.
Met IDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van IDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Welke betaal mogelijkheden zijn er allemaal ?

IDEAL: is beschikbaar voor consumenten die internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Consumenten die internetbankieren, kunnen direct gebruik maken van iDEAL.

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als internetbankieren. iDEAL werkt ook op alle mobiele apparaten met een internetverbinding en webbrowser. Sommige banken hebben een speciale versie van iDEAL ontwikkeld die op mobiele telefoons en tablets prettiger in het gebruik is. Standaard is er veel aandacht gegeven aan een zo hoog mogelijke veiligheid.

Vooruitbetaling via overboeking: Hierbij betaal je het aankoopbedrag (inclusief de verzendkosten- geldt alleen voor bestellingen uit buitenland) via een bank- of giro overschrijving o.v.v. Factuurnummer. Na ontvangst van je betaling wordt je bestelling verwerkt.

BanContact/MisterCash: (Bancontact/Mister Cash of Bancontact is de Belgische marktleider op gebied van betaalkaarten).

SofortBanking/DIRECTebanking (is net zoals IDEAL een Europese debitcard betaaloplossing. vooral voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en België)