• Binnen 1-3 werkdagen verzonden
  • Gratis verzenden binnen NL & Belgie vanaf €150
  • Niet goed? Geld terug

Bestellen

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Alle items die we aanbieden op de website zijn bij ons op voorraad.Wij proberen bestellingen die geplaatst en betaald zijn op werkdagen voor 14.00 uur, dezelfde dag te verzenden met POSTNL. Maar het kan voorkomen door drukte dat wij dit niet halen, daarom een klein voorbehoud en staat er in de algemene voorwaarden 1 a 2 werkdagen na ontvangst van betaling. We weten hoe graag je je bestelling snel in huis wilt hebben. Daarom doen we onze uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk af te leveren.

Hoe krijg ik het product in huis (NL)?
Het pakket wordt verzonden via POSTNL. Nu kan het gebeuren dat je niet thuis bent op het moment dat de postbode het pakket bij je aanbiedt. Wanneer je pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijg je een kennisgeving van POSTNL, waarop vermeld staat waar je het pakket af kunt halen (dichtstbijzijnde postkantoor). Op deze manier hoef je niet speciaal voor je pakket thuis te blijven en zijn we er zeker van dat het pakket goed aankomt.

Hoe weet ik of een bestelling daadwerkelijk gelukt en betaald is en dus uitgeleverd gaat worden?
Na een bestelling wordt er door ons per e-mail, een orderbevestiging aan jou gestuurd met daarin de producten die jij besteld hebt.