• Binnen 1-3 werkdagen verzonden
  • Gratis verzenden binnen NL & Belgie vanaf €150
  • Niet goed? Geld terug

Puur Style is een online Boutique store, gevestigd in Nederland.
We verkopen alleen hoge kwaliteits merken & Accessoires in een pure tijdloze stijl.

"Fashions fade, style is eternal." - Yves Saint Laurent

Door mijn jarenlange ervaring als styliste voor diverse tijdschriften ben ik gewend om altijd met trends, prognoses en wensen van opdrachtgevers bezig te zijn. Nu is het tijd om mijn persoonlijke stijl te volgen en alleen met producten te werken die mij persoonlijk aanspreken.

Internet geeft mij de vrijheid die ik zoek en de mogelijkheid om definitief voor mijzelf te beginnen. Zo begon ik medio 2008 mijn reis van onderzoeken, om het concept in mijn hoofd te visualiseren in een online Boutique. Begin 2009 is www.puurstyle.nl een feit. Inmiddels hebben we een grote vaste klantenkring, die houden van onze unieke stijl, persoonlijke aanpak, advies en service. We kunnen met trots zeggen dat het concept wereldwijd is aangeslagen.

De wereld van puur style is misschien meer een lifestyle. Dit zet zich door in je interieur, reizen, je gezin .... Laat je inspireren op

Puur style heeft een heel eigen gezicht, die zich kenmerkt door zijn specifieke kleurgebruik & stijl. Dit maakt ons uniek. "eenvoud is de grondtoon van alle ware elegantie" - Coco Chanel.

Puur style staat voor authentiek, simplistisch, sober, tijdloos & krachtig design.